Speciale aanbieding

   
     Bel ons voor een afspraak. 06-12094709

Data recovery Amsterdam   arrow

Data recovery Amsterdam.
Bent u bestanden kwijt, of reageert de harde schijf niet meer?
Heeft u per ongeluk bestanden verwijderd van een USB stick, of een memory card?
PC-Secure kan in veel gevallen uw data terughalen door middel van data recovery.Bestanden kwijt? PC-Secure zorgt voor de data recovery!

Wij doen een vooronderzoek om vast te stellen of de schijf leesbaar is, als dit zo is kunnen wij een inschatting van de kosten maken. Bij ernstige problemen met de hardware moeten wij u doorverwijzen naar een recovery bedrijf dat beschikt over een zogenaamde "clean room".

Wij proberen een kopie van de hele schijf te maken, om de kans op verdere beschadigingen te voorkomen. Het recovery proces zelf, nadat een aantal dingen zijn gecontroleerd en ingesteld, verloopt automatisch en duurt een aantal uren, afhankelijk van de grootte van de harde schijf, USB stick of memory card.
Daarna moet handmatig een selectie worden gemaakt van de mappen of soorten bestanden die voor u belangrijk kunnen zijn. Het gaat hier om uw eigen bestanden, het terughalen van programma's of Windows bestanden is meestal overbodig omdat deze worden hersteld bij een nieuwe installatie.  Deze bestanden worden nu teruggehaald en op een andere harde schijf opgeslagen. De uiteindelijke levering kan plaatsvinden op een medium naar keuze, CD, DVD of harde schijf.
Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Data recovery Amsterdam, verloren bestanden terughalen Amsterdam, weggegooide bestanden terughalen Amsterdam, bestanden herstellen, verloren bestanden herstellen Amsterdam, verwijderde foto's herstellen Amsterdam, verwijderde foto's terughalen Amsterdam, hard drive recovery Amsterdam, hard disc recovery Amsterdam, harde schijf recovery Amsterdam, hard disk reparatie Amsterdam,